En idé växer fram

Ibland är det trögt att skriva. Vare sig man ska blogga, skriva en dikt eller en novell. Och ibland så brinner det i fingrarna. Nu har jag fått en ny manusidé och jag skrev en hel del imorse. Tankarna kommer ju mer jag skriver och lösningen kan bli bra om jag får till det trovärdigt.

Jag brukar låta några personer testläsa manuset och säga sitt. Även om det är småsaker så är det värt at ta till sig. Att förbättra gör man ju hela tiden men att få ett par ögon utifrån känns alltid bra.

Jag ska fortsätta skriva ikväll och detta blir en enaktare. Det kanske blir lite musik inspelat också. Vi får se. Jag är själv spänd på det färdiga resultatet.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *