En höstlik fredag

Jag vaknade till vid kvart i fyra imorse och det var mörkt ute. Höstfeeling de luxe. Dags att ta fram plädar och värmeljus. Jag tände en liten brasa i kakelugnen igår. Dels för att elda upp lite småkartonger men även för att få lite värme. Det är otroligt skönt att ha förmånen att kunna elda.

Idag blir det träning på lunchen och jag ska springa ikväll var det tänkt. Sista milen innan Stadsloppet i Norrköping på onsdag nästa vecka. Hoppas att det är uppehåll när jag kommer hem. Det är helt ok att det är mulet och kanske lite duggregn men inte mer. Man blir kallare än man tror när man springer i regn.

Leidy är tillbaka på dagis den här veckan och hon får chansen att busa av sig med kompisarna. Det är nyttigt att träffa andra hundar. Imorse stod det ett rådjur utanför staketet när jag skulle släppa ut Leidy men det sprang iväg innan hon hann reagera. Hade hon sett det tror jag knappt hon hade brytt sig. Dåligt med jaktinstinkter hos den damen.

Nu kaffe….

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på En höstlik fredag

  1. Ethel skriver:

    Två rådjur stod på mitt i gatan inne i bostadsområdet när jag kom joggandes häromdagen. Den stod där helt stilla. Jag visste inte om jag skulle fortsätta gå. Jag stannade. Efter en liten stund gick de vidare. Jag vill inte komma för nära. De sägs ju vara fulla med fästingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *