En halvgrå onsdag

Jag ska fortsätta med mitt roliga regiuppdrag i eftermiddag. Vi får se hur långt eleverna kommit med skrivandet. Ska bli kul att ses igen. Sen ska jag springa minst 5km ikväll och jag hoppas att jag kan göra det utomhus. Måste vänja mig vid asfalt och ha rätt kläder så det inte blir för varmt. Vårruset närmar sig med stormsteg i Norrköping.

Hann börja morgonen med kaffe och en bok. Nu har jag bara 2 böcker kvar på nattduksbordet och jag såg att det snart släpps lite nya under maj så det blir till att lägga in en beställning snart. Jag kommer att hålla mig till säkra kort och bara välja författare jag läst tidigare.

Givetvis kan man bli besviken på dom också, alla har inte en toppendag när man skriver sin bok… Men det är lite skönt att känna igen sig i alla fall. Sån är jag, en trygghetsmänniska! Lite trist och fyrkantig!

Vad har du för bok på ditt nattduksbord?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 svar på En halvgrå onsdag

  1. Ethel skriver:

    Jag läser en bok av en författare jag aldrig har hört talas om tidigare. Fick låna den av en väninna som läser mycket: Femte rollen av Robertson Davies. Den kom ut 1970. Gillar den skarpt. Huvudpersonen är en man som föddes kring år 1900 i ett litet samhälle i Canada. Temat tror jag man kan säga är att ”inte allt är som det ser ut att vara”. Kanske inte en bok för dig. Jag vet att vi inte alltid har samma smak ;-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *