En gul flirtkula på himlen

Det var så vackert med fullmånens ljus bakom huset på landet idag. Nästan så man kunde höra vargarna yla…. Jag tog givetvis fram kameran men resultatet blev ganska mediokert. Men ni vet hur fint det är med fullmåne, eller hur?

Kallt som bara den och jag var tvungen att åka ut till stugan och se till att allt var ok. Jag eldade i kakelugnen, spisen och värmepannan på övervåningen. Det var skönt att känna värmen komma även om jag inte stannade så länge.

Nu är jag hemma igen och ska fixa lite innan jag lägger mig för att läsa. Jag fick ett riktigt roligt mail idag och det ska jag berätta mer om imorgon! Snart är det ZZZzzz…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *