En busschaufför, det är en man med glatt humör…

… en busschaufför, en busschaufför, det är en man med glatt humör.

Och har han inget glatt humör, så är han ingen busschaufför.

Så sjöng vi när vi skulle på skolresa med klassen. Det var tider det. Inga roliga tider, men ändå tider. Nu för tiden åker jag sällan buss. Men ibland skulle jag kunna tänka mig att göra det, bara för att sitta och lyssna på andra som pratar. Tänk att boka en hel buss med chaufför och bara lyssna på alla samtal.

Det kan vara intressant att dels höra en envägskommunikation från någon med luren i örat. Eller ett samtal mellan två eller flera vänner. Tåg kan vara lika kul det.

Jag fick ett mycket roligt mail idag, ska berätta mer om det senare. Det kanske vore läge att ta en charterbuss och dra iväg med det sällskapet då?

Att åka chartrad buss måste vara kul, det har jag aldrig gjort. När jag var liten spelade jag volleyboll och då hyrde vi småbussar när vi skulle på turnering. De resorna minns jag med stor glädje. Ett härligt gäng som var spralliga och glada. Kan sakna det lite grann.

Tänk att dra iväg på en resa med buss i Europa. Paris i vår kanske?

Vad föredrar du? Tåg eller buss??

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på En busschaufför, det är en man med glatt humör…

  1. Jan Davilén skriver:

    Det går bra med både buss och tåg. Men nercabbat i en fräsch bil genom alperna vore heller inte fel. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *