En färgprakt på scenen

Jag vet, det är mycket teater här på bloggen nu. Men jag är uppfylld av teater och har siktet inställt på premiären. Det snurrar tankar i skallen och jag vill att allt ska bli så bra som möjligt. Det är mer färgrikt och vackert på scenen än vad det ser ut här på bilderna. Jag är så uppe i tänkandet när jag är där så jag glömmer ofta att fota och när jag gör det går det undan… Ikväll var det genomdrag av båda akterna och det gick riktigt bra.

Jag har slutat sufflera – hjälpa skådisarna med repliker, så nu blir det att lära sig tänka själv. Och lyssna på vad ens motspelare egentligen sa, för det man ska säga är ju en fortsättning på den konversationen. Inte nog med det, man ska behålla sin rollkaraktär när man ev tappar bort sig.

Man får låtsas att det regna, ta om samma replik igen, andas, ta hjälp av medspelare eller bara lösa situationen. Det brukar vara läskigt men det går bra när man väl inser att man kan det och att man kan lita på sina medspelare.

Nu är jag såå trött och snart blir det ZZZzzz…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *