Dubbelvoff på lunch

Att fota en hund är ju svårt och att fota tre är värre…men jag fick med lite delar av dom i alla fall. Gamla grannar på lunchbesök är alltid kul. Lite prat om livet och om hundar och lite mat på det. Fullt ös bland dom fyrbenta.

Jag har hunnit cykla ett par mil i motvind och sprungit en halvmil. Cyklingen var trög men löpningen gick straxt under 30 minuter hur nu det gick till. Känns bra. Nu ska jag sätta mig och läsa men det blåser aå pass mycket ute så jag tror jag sitter inne.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dubbelvoff på lunch

  1. Ethel skriver:

    Blåser här också! Fast nu när jag tittar ut verkar det ha mojnat. Så bra, vi som ska grilla :-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *