Dricker du…?

Och då menar jag under löpningen. Jag klarar både 5 km och en mil utan att dricka. Skulle jag springa längre skulle nog vätska behövas i annan utsträckning. Jag brukar inte var i behov av mycket vätska vare sig jag springer eller inte.

Innan jag springer dricker jag heller inga stora mängder för att ladda. Många passar på att dricka men gör jag det tycker jag bara att det skvalpar i magen. Det jag ofta tar när jag kommer hem är en kopp kaffe. Jag såg att det fanns massor av vätskebälten att köpa, men det är inget för mig.

Har du vätskebälte?

Behöver du mycket vätska?

Lite vatten matte?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 svar på Dricker du…?

  1. Dixi Wonderland skriver:

    Jag dricker aldrig när jag är ute och motionerar. Tränar jag inne så dricker jag men jag vill inte riskera att behöva gå på toa när det inte finns någon 😛

  2. Daniel skriver:

    Jag försöker dricka mycket på jobbet,Och på kvällen efter träning,Kör ganska intensivt när jag tränar så det känns bättre att dricka efteråt :)Gillar dina tränings bilder.

  3. Ethel skriver:

    Jag dricker sällan under löppassen. Ibland när jag springer riktiga långpass som 18km har jag vätskebälte. Då kan det vara nödvändigt. Men laddar inte speciellt i förväg med att dricka en massa vatten. Kaffe gillar jag också att dricka efteråt. Smakar extra gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *