Domino Lady

Ellen Patrick, är den mytomspunna Domino Lady, har en väninna som råkat i trångmål. Med smarthet och elegans löser hon det genom att bli bjuden på en fest där mannen i fråga, Rob Whycer, är värd. Väl där charmar hon honom och ser till att de drar sig undan på hans kontor. Där uträttar hon sitt uppdrag och lämnar honom i sitt champagnerus.

Storyn andas sensualism och skönhet redan i de första meningarna. En sån här berättelse kunde knappast publiceras förr men nu är det vardagsmat i bokbranschen. Det är många som spelar på sex och erotik och den här storyn gör det på ett fint och smakfullt sätt. Det gillar jag. Jag hade gärna sett att den var längre så man fått njuta mer av Domino Lady.

Jag ser henne framför mig och miljön är bra beskriven. Storyn är lättsam och lättläst och precis lagom att läsa på en tågresa eller flyg. Man kan ju börja fantisera om de andra resenärerna…

Kolla in deras sida här

Det är Mats Ingelborn, som översatt och bearbetat texten som är skriven av Lars Andersson. Den finns både som ljudbok och e-bok. Perfekt läsning för varma sommardagar. Den ges ut av Yabot, förlaget som startades 2017 och ger ut berättelser som är lättillgängliga och lättkonsumerade. Passar utmärkt för människor som har fullt upp i dagens stressade samhälle. Ta dig tid att läsa ”Domino Lady, du kommer att bli nöjd och kittlas av storyn.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Domino Lady

  1. Pingback: Ett oanständigt hot – Domino Lady 1 – Yabot AB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *