Det visste jag redan

Imorse såg jag en intervju med en man som skrivit en bok om hur man blir lycklig. En sak var bland annat att dansa. Och det visste jag redan. Hur man än mår och hur livet än ter sig så blir man glad och lycklig av att röra på sig, få igång kroppen, skallen och hela systemet. Och varför inte göra det till musik?

Det är flera gånger under årens lopp som jag stått och pratat med teatermänniskor genom årens lopp och många har sagt; Vilken tur att jag har teatern att gå till nu när det är mycket på jobbet. Eller köring hemma eller något annat. Kultur i alla dess former är bra för både själ och hjärta. Vi blir lyckliga helt enkelt.

Vad blir du lycklig av?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *