Det mörkar på

Nu regnar det här men snart kommer snön och det riktiga mörkret och det är inget kul. Leidy vill inte gå ut och jag får springa inne istället för ute. Jag bor ju delvis på landet och det kan vara lite lurigt att åka hem ibland på kvällarna. Inga gatljus i varje hörn om man säger så. Jag har sett att man kan köpa till extraljus till bilen, xenonljus, och jag funderar på om jag ska göra det.

Ibland kan man tro att det står ett djur vid vägen fast det är en buske eller ett träd. Lite läskigt, speciellt nu när det börjar bli halt. Även om vinterdäcken är på så gäller det att lätta på gasen.

En ljusare tillvaro.

Att se bra är ju jätteviktigt och handlar det bara om att montera dit ett par extraljus så kan det vara värt besväret. Man önskar att det kunde finnas mer gatljus och att de som fanns satt lite tätare men på landet får man hålla till godo med det som finns.

Men att sätta på lite extra bling-bling i form av ljus på bilen kan alltså vara en klok ide. Var bor du? Finns det bra ljus på vägarna där? Har du extraljus?

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Det mörkar på

  1. Ethel skriver:

    När vi är på lantstället har vi samma problem. Mörkt och den här delen av landet är känt för sina många bilolyckor med vilda djur. Vi har extra sidoljus som finns på bilen sedan den var ny. Mycket bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *