Det lossnar nu…

Nu har jag bokat biljetter till Fröken Julie med en teaterkompis. Det ska bli kul. Det börjar lossna nu och jag tycker livet lättar på något sätt. Jag tror att vi alla blir gladare och piggare av kultur. Ett skratt förlänger livet, heter det och det håller jag med om.

Väntar på soundcheck

Jag känner att jag själv har fått en rejäl vitamininjektion under sommaren i form av att stå på scenen i Pippi-föreställningen. Att få glädja barn och vuxna är en ynnest och man njuter varje sekund.

Pippi-gänget var superkul. Vi var allt från 10 år upp till 55 och det flöt på och jag tror banne mig vi är vänner för livet.

Att jobba i ett teatergäng innebär tuffa förhållanden. Det är trångt, svettigt och fullt ös hela tiden. Och det gäller att visa vad du kan och göra det snabbt.

Repperioden var ganska kort, men med hjälp av regissören Carina och bra skådespelarkollegor så tog vi oss igenom manuset snabbt. Dessutom spelade vi på 2 olika spelplatser. Bara det är en utmaning. Hoppas att vi möts igen i andra sammanhang.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *