Det kan bara bli bättre

Äntligen kom det efterlängtade Vårruset. Jag stannade vid vattenkontrollen och gick en snutt, därför missade jag mitt mål på 30 minuter med ynka 24 sekunder. Irriterande men ända en bra tid. Foten höll hela tide, det var svinkallt och jag var iskall i hela kroppen när vi började. Jag vet att jag inte kan skylla på det utan bara på konditionen. Nästa år ska jag i alla fall slå 30,24 och på det är det inga frågor.

Jag spurtade i mål när jag såg klockan och fick puschning av en annan tjej som sprang. Tack. Det är så lite som behövs för att man ska ta dom där extra stegen som gör att det blir et bra resultat. Jag önskar att jag hade en kompis att springa med.

Nu har jag firat genom att köpa en hamburgare på en hyfsat känd hamburgerkedja. Duschen kändes otroligt skön och nu ska jag bädda ner mig med en tallrik blåbär och grädde och ett par avsnitt av Criminal minds! Sen blir det ZZZzzz…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Det kan bara bli bättre

  1. Ethel skriver:

    Grattis! Man brukar känna så, att nästa år blir det revansch :-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *