Det hänger på håret…

Igår var jag och gjorde en inpackning och toppklippte mig. Min frissa Anneli berättade om ett nytt schampo som kommit ut på marknaden. Märket är Nannic, och jag använder Nannic redan idag men som ögonkräm.

Nu har Nannic kommit ut med hårprodukter och givetvis är jag nyfiken på produkterna. Håret genomgår 3 faser och hos vissa stannar tillväxten i fas 2. Det växer helt enkelt inte mer. Nu ska det bli jättespännande att testa de här produkterna. Jag lär återkomma.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 svar på Det hänger på håret…

  1. Emma Engström skriver:

    Åh vad spännande med något helt nytt, hoppas du kommer bli nöjd! 😀 <3

  2. spännande!
    jag ska beställa tid till frisören snart för både klipp och färg

  3. Sarah skriver:

    Kul att testa nya produkter 🙂 Ska bli kul att få veta om du tyckte dom var bra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *