Det finns hjälp att få

Jag är God Man för några medmännsikor och tycker det är både roligt och intressant. Men framförallt är det ett ganska viktigt jobb. Det finns olika former av hjälpbehov och vanligast är att man hjälper till med det ekonomiska. Det kan vara resten av livet, speciellt om det är äldre, eller för en kortare period i livet om det kört ihop sig.

Jag har hjälpt till att göra flera människor skuldfria och upprättat avbetalningsplaner, kontaktat fordringsägare och liknande för att styra upp det på bästa sätt. Det kan vara en djungel när man får ett nytt uppdrag men det är bara att leka detektiv så ordnar det upp sig.

Det finns ju även andra behov som människor kan behöva hjälp med. Det finns ju assistansbolag man kan vända sig till om det är den typen av hjälp man behöver. Vårt samhälle är bra uppbyggt men det gäller att veta vart man ska vända sig när det är dags.

Det kan betyda enormt mycket för någon att få hjälp av en personlig assistens med det man ska utföra under dagen. Man lever i en begränsad värld och det kan bli ett riktigt lyft med en medmänniska som hjälper till.

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *