Det börjar dra ihop sig

Vi har premiär på sommarteatern tidigare i år. Redan den 14 juni är första föreställningen. Det betyder att vi måste ligga på lite vad det gäller att släppa manus. Ikväll kommer byggrabbarna och ska kolla lite. Sen kommer kulisserna upp pö om pö. Det är alltid lika kul att se. Det blir andra proportioner och man får kanske starta tidigare eller senare när man ska in i scen för att kunna tajma.

Gamla kulisser

Det blir en annan verklighet när man får upp väggarna. Skådisarna brukar börja använda scenkläder, väskor och blommor kommer på plats. Stolar, soffor och bord kommer ut från förrådet. Miljön skapas gång på gång och vi förbättrar och utvecklar.

I år sätter vi upp föreställningen ”Rabalder i Ramlösa”. Vi byter ut Ramlösa till Bie. Det handlar om vattnet som kommer att sina i brunnen. Hälsohemmet är beroende av att vattnet finns och gästerna får inte bli medvetna om problemet. Samtidigt väntas en ny doktor och där blir det en hel del förvecklingar…

Sen finns det kärlek, sång, dans och en hel del skratt. Vi har skrattat en hel del när vi har repat och hoppas givetvis tt publiken ska skratta minst lika mycket som vi. Det blir 9 föreställningar på 3 helger i Katrineholm och solen kommer givetvis att skina, för vi spelar utomhus!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *