Det började lugnt….

… sen ökade det. Åkte in till stan. Tränade dips, chins, biceps och triceps. Avslutade med en kaffe och en stund i massagestolen. Sen dusch, ansiktsbehandling och lunch med en kompis. Sen hem. När jag ska ta på mig träningskläderna och sen gå ner och starta tvättmaskinerna hör Therese av sig. Nyårskorten har kommit men dom är korniga….. jag orkar inte!!!
Ner på stan efter att slängt in tvätten, och tagit på mig om nån undrar, kolla in korten….dom är korniga. Vi bestämmer oss för stt testa framkallning hos en lokal fotograf. Therese lämnar in, jag springer på gymmet, sen hämtar jag. Jippie, bra resultat!!
Hem, skriva 45 nyårskort, slicka kuvert, på med frimärken, åka och posta….
Hem, duscha, åka och tanka och köpa bananer, hämta Leidy och nu är jag på Dud….. om en halvtimma ska vi börja repa. Jag tar en kopp te, ställer ordning rekvisita, äter banan….och andas.
Återkommer!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *