Det blir löpbandet idag

Ingen ansiktsbehandling idag, det blir om en vecka. Då blir det löpning istället och det kan jag behöva. Jag tog ju sovmorgon både lördag och söndag och det blev inte ens ett besök på badhuset. Men, på sätt och vis är det skönt att vila sig ibland. Jag fick helt enkelt inte in någon träning bland de föreställningar vi gjorde.

Jag gillar inte viloperioder, men det kan ju bli så ibland i alla fall. Jag blir bara rädd för att det ska gå trögt idag är jag kör igång igen. Men, det är bara att streta på…

Matte, glöm inte dojjorna…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Det blir löpbandet idag

  1. Ethel Hedström skriver:

    Inte får du känna dåligt samvete för det. Måste få lämna schemat ibland. Jag skulle löptränat igår men hoppade över. Jag hade sovit dåligt på natten och tappade helt lusten. Ikväll blir det spinning ”istället”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *