Det blev fredag igen

Vi svenskar är tydligen kända för vårt fredagsmys, så det är väl bara att fortsätta mysa på fredagarna. Igår så jag filmen Det. Den gamla versionen ni vet. Clownen som delar ut ballonger, är vit i ansiktet och har knallgula byxor. Ja, vad säger vi om den filmen då…?

Dåtidens skräck med stora spindlar och tillbakablickar på vad som hände i barndomen. Nu är Det, tillbaka och nu ska de 7 förlorarna ses igen i sin gamla hemstad. De drar omedelbart och en av dom drar inte alls, för han tar självmord…

Jag har sett den en gång i tiden men det var länge sen. Minns storyn vagt och är säker på att jag inte kommer att se den en gång till… Nu har jag fler skräckfilmer hemma så det blir väl någon innan jag somnar ikväll.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Det blev fredag igen

  1. Linda skriver:

    Sååå skönt med fredag!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *