Det blev en sen kväll

Jag satt uppe sent och skrev igår kväll. Många funderingar och tankar men jag tror jag fick ihop det rätt bra. Ska iväg på lunchen idag och få hjälp med lite teknik vad det gäller datorn, det kan behövas ibland.

Teknik är något jag är riktigt dålig på. Jag tycker varker det är kul eller intressant och därför så engagerar jag mig inte så mycket helt enkelt. Jag bloggar, har FB och insta och det får väl räcka ett tag. VI får se vad som händer framöver.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Det blev en sen kväll

  1. Ethel skriver:

    Jag är inte heller någon teknikfantast. Datorn ska bara fungera. Program kan vara kul att lära sig nya, men innan allt sitter är det ordentligt irriterande.

    Hoppas du får en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *