Det bara rullar på

Ibland kommer man in i en period dåman bara tycker att livet rullar på. Vakna, äta frukost, jobba, träna, äta, jobba, träna och hem och äta och sen sova. Visst hinner man dammsuga och betala räkningar också, men mer är det inte. Men så är det ju inte. Man hinner med så mycket mera när man väl är igång.

En helg när jag var på landet hade jag 3 saker som jag var tvungen att göra. Jag skrev upp dessa 3 och prickade av dom ganska snabbt. Men jag skrev också ner det som inte stod på lappen. Det visade sig att jag hade hunnit med en hel del extrasaker och saker som jag inte ens vissta att jag borde göra.

Så är det när saker och ting kommer på pränt. Jag skriver alltid upp några mål varje år för att kunna utvecklas i livet. Det kan vara studier, eller något med huset eller löpartävlingar som jag vill genomföra. Som vanligt är det så att jag får pricka av saker under årets lopp. Vissa saker sker snabbt och vissa tar tid. Men svart på vitt är det som gäller för mig.

Sätter du dina mål på pränt?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *