Det är vår i luften

Solen är framme och det blir sakta varmare i luften. Även väglaget blir bättre och det är jag enormt tacksam över. Jag kör ganska mycket bil till och från landet och det är skönt när vägarna är torra och is och snö har smält. Jag brukar ta hjälp med att byta däck för det är både skitigt och jobbigt. Skruvarna sitter som berget och jag blir helt slut. Att byta däck är bland det tråkigaste som finns, förutom att diska. Det är smart att ta hjälp och det kan man ju göra överallt. Att byta däck i Sollentuna eller i Katrineholm, går lika bra.

Jag har det bra, jag här fram i bilen och vill ej va med om nån krock, didudidammdamm, didudidammdamm, didudidammdammdamm

Jag försöker vara lite duktig att tvätta bilen men där går gränsen. Igår dammsög jag den och tvättade mattorna, sen kan jag även fylla på spolarvätska…. Ja, ni fattar ju vilken nivå jag ligger på.

Är man ensam så får jag ta hjälp ibland, det funkar inte att kunna göra allt själv. Vare sig det handlar om bil, hus eller tekniska saker. Att ta hjälp är att prioritera sig själv, tycker jag. Man kan inte ha kunskap inom alla områden. Grabbarna hissar upp bilen, tar bort navkapslarna, skruvar bort skruvarna och byter däck på nolltid. Lika bra att dom som är bra på det får göra det. Dessutom är dom duktiga på att passa på att kolla lufttryck i däcken, det är så skönt att lämna lilla pärlan i säkra händer.

Byter du däck själv eller tar du hjälp?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Det är vår i luften

  1. Annie skriver:

    Så härligt! 🙂
    Hehe lite bortskämd, sambon fixar mina 😉 *leer*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *