Det är mycket nu

18 dagar kvar till premiären av Rabalder i Bie.

19 dagar kvar till Run Ragnar.

Det är mycket träning och teater just nu. Lägenheten ser ut som en mellanlandningsstation. Imorse hann jag både plocka undan kläder, diska och tvätta golv innan jag tog med soppåsen och dagens träningsväska och stängde dörren. Planering är a och o och jag måste ligga steget före både vad det gäller tvätt och packning. Känns som om jag har koll på läget men det dyker ju alltid upp lite under resans gång.

Jag hoppas sommren blir lugn och att jag hinner läsa lite. Mina 5 olästa böcker ligger och blir dammiga på i bokhyllan. Inte bra. Att läsa och få drömma sig bort är skönt och behagligt. Man kopplar av mer än man tror. Hjärnan behöver byta fokus och bara tagg ner. Viktigt att få gör det.

Jag saknar att bara lägga sig i solstolen, ta med en kaffekopp ut och öppna en ny bok. Nya spännnde händelser, nya karaktärer, nya intriger och nya upplösningar. Lite ny energi helt enkelt. Men det kommer!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *