Det är bra med tekniska väninnor

Jisses va glad jag är. Jag har, efter ett benpass på gymmet, lyckats spela in 2×30 minuters uppvärmning till dansstarten. Jag skrev upp övningar och gick efter anteckningarna ganska maniskt. Det gick bättre än jag trodde. Nu ska jag bara få lite hjälp att lära mig Google Drive och spara dansen i mappar. Tur man har tekniska vänner.

Kändes konstigt att stå själv i en danssal och tjoa och heja för sig själv. Kör hårt, det ser bra ut, kämpa. Ja, det blir ju inte roligare än man gör sig… Nu hoppas jag att tekniken är med mig och att jag får upp detta i en fin mapp med hjälp av lite tekniska vänner…

Gamla bilder från en Dud-avslutning 2017 i maj. Mitt häftiga charleston-gäng är med.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *