Den tredje dosen – revy i Norrköping på Färgargården

Det var länge sen jag besökte Färjargården men ikväll blev det av. Vilken tur att jag köpte biljett för det här var bland det bästa jag sett på länge (även innan Coronan alltså).

Till och med Pippi kom med på ett hörn. Då kände jag mig hemma.

Sångerna var bra, dansen var bra, sketcherna var bra, monologerna var bra…

En mycket välkomponerat revy med Coronan som röd tråd. Mannen i blommig klänning/randig kavaj, Marcus Fyrberg, var en ny bekantskap för mig och han har skrivit hela revyn sånär som på ett par nummer. Suveränt gjort. En fin ton utan ”under-bältet-humor”, med humor och glimten i ögat. Ett väl sammansvetsat gäng som repat in allt på en månad.

Det var 6 personer på scen och den yngsta var 14 år. Det här är den nya generationen revyskådisar och jag kan verkligen säga att det finns revyer som slitit på i bra många år utan att ens vara i närheten av den här kvaliten. En stor eloge till hela gänget!

6 klackar av 6 möjliga blir betyget

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *