Den andra kvinnan – del 1/2

Det började som en flirt och en fika och eskalerade i en häftig förälskelse. Allt kändes så rätt med Jimmy, det fanns egentligen bara ett fel.

Det var på skolans återträff om vi stötte på varandra. Jimmy hade gått i en parallellklass och vi hade aldrig haft några ämnen ihop så han var främmande för mig redan på den tiden. Nu när klasserna hade samlats var det knappt så jag kände igen mina gamla klasskompisar. Trettio år kan förändra människor på många sätt.

Ett par hade avlidit på grund av sjukdom, tre hade flyttat utomlands vara en kom hem till träffen. Nästan alla hade flyttat efter avslutad skola och kortare jobbperioder. Men nu var vi samlade och det blev ett härligt återseende.

Senare på kvällen kom Jimmy fram och bjöd upp mig. Vi pratade och han visade sig vara en riktig gentleman. När det var dags att gå hem delade vi taxi eftersom vi bodde åt samma håll. Han fick mitt nummer och när han sen ringde dagen efter så träffades vi och fikade.

Jag blev förälskad ganska fort. Mina förhållanden på senare år hade varit få och korta. När han gav mig komplimanger sög jag åt mig som en svamp. När han smekte min kind kände jag en värme sprida sig i min kropp. Jag föll direkt för honom.

Det enda som var fel var att han var förlovad och hade tre barn. Ett bodde fortfarande hemma och han och hans sambo hade köpt hus ett par år tidigare. Jag försökte förtränga att han delade sitt liv med en annan kvinna och vi pratade aldrig om henne.

Tiden som följde blev intensiv. Vi träffades i hemlighet och åt romantiska middagar med tända ljus. Några gånger lyckades han sova över hos mig eftersom hon skulle på konferens. Han var en underbar älskare och jag tog för mig av varje sekund vi tillbringade tillsammans.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *