Datorer

Vad har du på skrivbordet idag? Ja, det kan man fråga sig. På jobbet är ju allting så enkelt för då ringer man bara dataavdelningen om når är kaiko, men hemma gäller det att ha koll på läget. 

Jag köpte min första dator för snart 15 år sen, en evighet. Tekniken går framåt med stormsteg och jag hinner inte riktigt med. Det är kul med datorer men jag har inget anlag för teknik direkt så det gäller att det fungerar…

Det finns många svenska företag som har sålt datorer i en hel evighet. Cat AB, till exempel. Modbus från Catab, där kan man använda sig av en liten sak som för att man kan centralisera kommunikationen på ett ypperligt sätt utan krångel.

Tänk va små och snitsiga saker det finns som kan hjälpa oss i vår vardag. Det finns många företag som erbjuder dessa hjälpmedel. Det är flera företag som man aldrig har hört talas om som har funnits i Sverige hur länge som helst.


Tekniken finns i våran vardag och ibland tar den över totalt så det gäller att man uppdaterar sig ordentligt om vad som finns på marknaden. Jag kommer knappast ihåg var jag köpte min första dator, jag tror till och med att den var begagnad. Men jag har den kvar än idag och den väger för mycket och tar för mycket tid på sig att starta över huvud taget. Tur att det finns företag med bra produkter som hjälper oss i vår vardag.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *