Dansar i huvudet

Ikväll är det start för tisdagsgruppen i jazzdans för vuxna. Ska bli såå kul att komma igång. Jag har dansat sen 1986 och vill aldrig sluta. Ibland är det mycket kurser och ibland lite mindre, men dans har det blivit i någon form.

Ikväll kommer jag att möta nya ansikten och några jag känner igen. Jag undrar hur många jag har träffat under årens lopp. Det måste vara några 1000… Kul är det i alla fall. Vad som är en utmaning varje termin är att hitta nya och inspirerande låtar, samtidigt om jag vill hitta nya steg. Ibland går det bra och ibland mindre bra. Vi får se vad tisdagsgruppen tycker ikväll.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dansar i huvudet

  1. Annie skriver:

    Så kul med dans!

  2. Emma Engström skriver:

    Jazz är ju verkligen hur kul som helst! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *