Dans & teater

Nu blev det bara bilder på tjejerna men grabbarna var också med på ett hörn. Vi satte ihop ett program till sista träffen. Dikter, impro och pjäserna. Det kommer att bli ett kort men varierat program, jättekul.

Innan det hade jag dans. Dud är mitt andra hem känns det som och jag trivs så himla bra där. Teater och dans är en stor del av mitt liv, det vet ni som känner mig. Utan det skulle jag inte ha varit någonting.

Teatern får mig att våga, att utvecklas och att glädjas. Dansen får mig att spritta ut i glädjesprång, shaka loss och finna en mening med min kropp. Utan dessa 2 komponenter skulle mitt liv falla platt, vara meningslöst och tomt.

Vad fyller ditt liv?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *