Dammtussarna anfaller

Jag läser om vissa bloggare som har hjälp hemma med att både städa och laga mat. Jisses va skönt det skulle vara om någon kunde tvätta golven, dammsuga eller vattna blommorna. Man skulle kunna få rätt mycket tid över till annat. Ett par extra löprundor kanske.

Man får lära sig att planera noga och prioritera vad som ska göras för att hinna med både träning, hus och trädgård. Jag är nog ganska bra på set tror jag för jag hinner med en hel del. Å andra sidan har jag inge att ta hänsyn till hemma mer än Leidy.

Man kan hitta företag som hjälper till med det mesta, allt från bemanning, städning, fastighetsservice och lokalvård. Det finns en uppsjö av lösningar för den som vill.

Det är tur att vi kan få hjälp med olika tjänster så vi kan få tid över till annat. Hade jag ett företag med anställda skulle det vara toppen att få hjälp med bemanning för att kunna få rätt personal i rätt tid med rätt sorts kunskap.

Men det har jag inte så jag får nöja mig med lite fönsterputs ibland och någon som klipper mina äppelträd.

Tar du hjälp av nån ibland?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dammtussarna anfaller

  1. Emma Engström skriver:

    Det finns verkligen företag till så mycket! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *