Dags för något nytt

Skönt att komma hem till sitt eget så man känner sig hemma. Att åka iväg är alltid kul och man får ny inspiration. Att se hur ett hotell ändras med årens lopp är också intressant. Restaurangen, rummen gymmet osv.

Jag såg på en hemsida att det börjar bli inne med nya influenser nu. Mossväggar, lavväggar och mosstavlor är tydligen något som är i ropet. Mycket häftigt och nyskapande.

Hur skönt är det inte att ha lite gröns hemma eller på jobbet. Man kan jämföra det med att gå ut i skogen och känna dofterna som man annars aldrig känner. På det här sättet blir väggarna förvandlade till en prunkande oas och får ett helt annat liv än tapeten eller målarfärgen.

Det är ett smart sätt att få in växter på utan att stjäla golvyta och det är det ofta ont om. det blir en genialisk lösning hur lokalerna än är utformade och ett ganska originellt sätt att få ett rum eller ett kontor trivsamt på.

Det finns även mosstavlor och växtmöbler hos Nordic Green Design. Man kan givetvis få tips och råd om hur man ska få till det på bästa sätt. Jag tror att både trivseln och syret skulle få sig ett rejält uppsving på kontor av dessa inredningar!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *