Dags att vädra

Städade lite på landet och diskade innan jag åkte. Packade matlådorna och vattnade blomorna. Det var minus 7 grader så det var inte läge att vädra direkt men det brukar jag vara noga med annars. Att ha bra luft inne är superviktigt och kanske viktigare nu än någonsinn. Jag lästa att man kan göra en OVK besiktning och på så sätt få koll på läget.

I coronatider törs man knappt harkla sig för då är det nån som vänder sig om. Huvaligen, jag tycker det är både läskigt och overkligt men det är något vi lär få leva med ett tag. Vi får tvätta händerna och stanna hemma när vi är det minsta förkylda.

Jag hoppas att vi får bukt med detta och att luften vi andas blir renare. Det har ju visat sig att nu när vi inte flyger så är luften renare och till och med vattnet har blivit klarare. Det kanske är så att vi är för många människor på den stackars planeten. Jaf har inte flygit på 2 år och har inga planer på det i närstående tid heller.

Luften är i alla fall viktig och att bra luft inne är otroligt viktigt för att vi ska kunna hålla oss pigga och fräscha i skallen under en hel arbetsdag. Annars börjar vi gäspa och sen sackar hjärnan ihop efter ett tag.

Påverkas du av dålig luft?

Frisk luft ska det vara både inne och ute

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *