Dags att tänka på maten

Igår åt jag gösfilé och ris. Inte så onyttigt egentligen. Men det blev fikabröd vid 2 tillfällen och jag avslutade kvällen med en glass. Ätardag helt enkelt. Nu är det dags att återgå till vardagens mat. Frukostmacka med ägg och kaffe till det, mellis, ordentlig lunch, mellis igen och sen varm kvällsmat.

Jag försöker att hålla mig till samma mängd mat under veckorna och sen ha en ätardag på helgen. Visst kan jag gå ut och äta mitt i veckan men det gäller att tänka sig för och givetvis hålla igång med träningen.

Sen jag utbildade mig till Licensierad Kostrådgivare har jag förstått hur maten påverkar resultaten på gymmet. Att träna hårt och sen åka hem och äta onyttigt är inte bra. Jag ska inte tävla på något sätt men vill ändå hålla mig i form.

Vill du veta mer om kostrådgivning och hur maten påverkar ditt liv och leverne, kontakta mig

piawidlund67@gmail.com

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *