Dagen rusar iväg

Jag handlade lunch i form av plocksallad och åkte hem en sväng. 2 härliga maskiner tvätt att ta reda på och som tur var hade allt utom en tröja torkat. Jag plockade undan och la fram kläder till Tjejmilen imorgon. Buss avgår från Katrineholm och tillbaka så det är smidigt som bara den.

Idag ska jag hem och förbereda lite inför en middag på måndag. Teatergänget ska komma och äta lite och jag sk duka och köpa hem mat. Imorgon går hela dagen bort och på söndag ska jag ha både teaterrep och danskurs plus att jag ska förbereda dansen lite. Fullt ös, jag gillart.

Hoppas på skapligt väder så jag kan fixa lite i trädgården ikväll. Benen får vila innan Tjejmilen imorgon. Det blir gräsklipparen som får jobba.

Jag äter lite godis under tiden matte

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *