Bye bye scart

Nu har jag fixat klart i stan och jag hann massor. Ringde en kompis och käkade lunch också. Bakad potatis blev det, jättegott. Sen hann jag även löpa en ny DVD-spelare. När jag väl kommer hem upptäcker jag att den gamla hederliga scartkabeln är ett minne blott. Nu är det HDM-kabel som gäller.

Jahaja, det är bara att åka in till Vingåker och fixa en. Nu har jag äntligen fått igång den nya DVD-spelaren och ser en film. Den gamla var verkligen gammal och har gjort sitt.

Jag tittar fortfarande på DVD och har massor av filmer. Tycker det är riktigt avkopplande att se en film och tittar varje kväll. Teve har ju inte så mycket att bjuda på. Dessutom har jag en hel drös med gamla teateruppsättningar som jag vill kunna se ibland. Därför använder jag fortfarande DVD.

Nu blir det jordgubbar som jag hann köpa.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *