Bortom varje rimligt tvivel – av Malin Persson Giolito

Det bara rasslar in nya svenska författare i min bokhylla, det gillar jag. Nu är det Malin Persson Giolito som gäller. Jag har läst mycket om hennes böcker men inte riktigt kommit mig för att beställa någon förrän nu.

Boken handlar om advokaten Sophia Weber, sm får ett fall på sitt bord som hon först inte är intresserad av. Det handlar om läkaren Stig Ahlin, som sitter fängslad på livstid för mordet på en femtonårig flicka.

Frågan är om alla bevis kom fram och om han verkligen är skyldig. Sophia börjar grotta i fallet. Boken börjar med en scen från Katrins liv och man förstår vilket helvete hon har. Det blir återkommande återblickar och storyn rullar på.

Det är en spännande bok, men jag hade gärna velat haft ännu mer spänning. Den är mycket bra skriven och redan nu ska jag fortsätta med en till bok av Malin. n här får 4 klackar av 6 möjliga.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *