Bokbeställning

Jag slängde iväg en bokbeställning på morgonen. Vissa böcker bara man måste ha. Jag beställer böcker, kläder och en massa andra prylar på nätet. Häromdagen beställde jag även teaterbiljetter. Smidigt och snabbt. Biljetterna kommer till din mail och du skriver ut dom och tar med till teatern.

Det finns ju ett gäng med sidor och alla har sin egen layout och kundportal. Vissa är bättre än andra och vissa är riktigt dåliga. Nu för tiden handlar det inte bara om att vara vänlig i kassan eller i butiken för att kunderna ska trivas och komma tillbaka. Nu handlar det även om att ha ett bra bemötande på nätet. Det tänker man inte så mycket på förrän man sitter där och klickar.

Det finns faktiskt några sidor som jag lämnar för att dom har varit så usla i sitt utförande. För mig måste det vara enkelt och gå snabbt. Vem vill att det ska ta 15 minuter för att beställa ett par träningsbyxor? Nej, några klick och sen betala och sen godkänna och vänta på leverans. Check på den liksom.

Tiden går och tid är pengar och när jag är på nätet vill jag spara åtminstone tiden. Man kan ta det på lunchen eller på en rast och då ska det gå undan. Nu för tiden kan man ju även använda mobilerna och det underlättar ju enormt. Man kan sitta på bussen och göra en bokbeställning, fixa teater eller flygbiljetter eller boka tid hos frissan. Klick, klick!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Bokbeställning

  1. Linda skriver:

    Måste införskaffa mig lite kurslitteratur, suck!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *