Blanka golv

Förra veckan passade jag på sy gardiner och städa inne när det regnade. Den här helgen blir det trädgården. Jag tömde hallen på övervåningen för jag ska ha dit en soffa. För ett tag sen slipades golvet där uppe. Det blev fantastiskt fint, det är knappt att jag vill ha någon matta där nu. Jag googlade och kollade på golvslipning och det verkar som om de flesta som sysslar med golvläggning finns i Stockholm. Vilket kanske inte är så förvånande då den stora mängden människor gör att många företag etablerar sig där.

Det här företaget gör jobb lite överallt så ditt hus behöver inte ligga i Stockholm för att du ska få hjälp med det du behöver.

Att få fram träet som ursprung var en riktig höjdare eftersom det inte finns en enda spik i plankorna. Huset är byggt 1927 och har timmerväggar. Jag älskar det.

Jag har bara korkmatta i köket i och med att man lagar mat där, spiller lite och behöver torka av det på ett annat sätt. Annars är det slipade trägolv överallt i huset, både över och undervåning.

Det är härligt att kunna bevara det gamla och jag har inga planer på att göra om det. Att trixa och fixa hemma är alltid roligt. Man blir aldrig klar och om man nu skulle bli det så hittar man alltid på något nytt projekt att sätta tänderna i. Tapetsera om eller måla.

Har du några bygg eller renoveringsprojekt på G hemma?

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *