Biljetter bokade

Nu har jag bokat biljetter till Östgötateatern i Norrköping. Amelie och Alla mina liv. Just nu struntar jag i om det är musikal, talpjäs eller en tragedi, jag vill gå på teater. Det är 50 st i salongen som gäller och blir det fler kanske man får chans att gå på premiären som jag brukar.

Jag längtar så evinnerligt efter något att se fram emot. Jag har lite annat inbokat som bara har skjutits upp hela tiden och man blir galen av att bara gå och vänta. Musik och teater är ett livselixir för mig och jag måste få lite input snart, annars går luften ur mig.

Att komma in i en teatersalong, känna doften, ridån som är fördragen, bläddra i programmet och kanske mumsa lite godis. Det är en underbar upplevelse. Sist jag var på teater var premiären av Annie. Den bästa kvällen förra året.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *