Biljett till Fitnessfestivalen

Nu har jag köpt biljett till Fitnessfestivalen i Stockholm. Sista helgen i nov/dec. Jag åker bara upp över en dag men det kn bli kul. För många år sen var jag fitnessdomare och dömde på SM i Båstad, det var jättekul. Det är en otrolig inspirationskälla när man drar iväg på en mässa. Hoppas det blir bra i Stockholm.

Det är ju en massa tävlingar och erbjudanden och det finns säkert både kläder och produkter att köpa om man är intresserad. Och till bra priser. Det gäller bara att ha bra skor på sig, sen kan man trava omkring några timmar och titta.

Jag hade som ambition att tävla i fitness själv för en herrans massa år sen, men det blev inte av. Det fristående programmet skulle jag säkert inte ha några problem med på grund av min dansvana. Men dips och chins är ingen lek. Inte hinderban heller. Sen ska man vara vältränad rent allmänt och ha bra proportioner. Det är inte det lättaste så jag la tävlingsplanerna på hyllan och blev domare istället. Men det var kul det också.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 svar på Biljett till Fitnessfestivalen

  1. Annie skriver:

    Så kul att vara domare i fitness! 🙂

  2. enna skriver:

    Kul att ha någonting att se fram emot 😉

  3. Matilda Berlin skriver:

    Nej vad kul! Jag var där förra året och det var verkligen superkul!! Jag hoppas att Les Mills ska ha träningsevent där i år med så jag får biljetter dit igen =)) Kram fina <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *