Biceps och axlar på lunchen

Som vanligt hann jag klämma in ett styrkepass på lunchen. Det blev biceps och axlar. I nya träningskläder från Gorilla Sport. Vill du beställa så lägger jag upp ett fint erbjudande ikväll.

Det är alltid lika kul att få ett samarbete med klädföretag inom träning. Jag köper otroligt mycket träningskläder och det kan bli 2-3 träningspass per dag. Då gäller det att vara laddad med både strumpos och sportbh:ar så man kan byta.

Kläderna håller bra tycker jag, trots att jag tvätta dom ofta. En top får hänga med ett par tre gånger om man inte sprungit milen i den…. Jag blir ju inte dyngsvett av att köra biceps direkt. När jag springer vill jag ha lätta, tunna linnen som inte fladdrar. Eller en tight tischa. Man tränar bäst när man trivs i kläderna.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Biceps och axlar på lunchen

  1. Annie skriver:

    Härligt med träning!
    Jag har viloodag 😉

  2. Emma Engström skriver:

    Heja dig så grym du är verkligen!! Ett pass kan ju göra att man blir så mycket piggare 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *