Ben är viktigt

Imorse blev det benspark, marklyft och utfall

Ett ganska tomt gym mötte mig imorse men det fylldes snabbt på. Jag löptränar mycket och kommer snart upp i mina 100 mil som jag satt som mål. Det känns toppen. Men det är inte bara att springa och springa. Man måste köra lite styrka också. Man sliter ut kroppen och bör bygga upp den med styrka.

Det tar tid att bygga muskler så även om man kör tungt ibland så känns det mer i träningsvärken än i storleken. Det känns skönt att varva träningen så det inte bara blir löpning. Jag varierar även med simning och dans och det känns som en riktigt bra kombo.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ben är viktigt

  1. FSHD Daniel skriver:

    Härligt med träning! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *