Back to reality

3 föreställningar i helgen, bygga, riva, en som kom sent pga av sjukhusvistelse och jag visste inte om jag skulle behöva hoppa in, nervöst, men allt ordnade sig. Sen ska man plocka ihop allt igen och jag tog en resa till landet för att lämna tillbaka saftkastrull och allt annat. Nu är det slut på barnteatern. Lite publik på grund av skolavslutningshelgen, men vi kunde ju inte köra förra helgen eftersom FHM sagt 8 i publiken.

Sen var det sista kurstillfället med burlesquegänget och en middag på det. Jag sov som en stock inatt. Ikväll börjar ett nytt teateräventyr även om vi bara ska testläsa en pjäs som jag skrivit. Det ser jag fram emot. Sen har jag lite annat att boka in i almanackan såg jag….det börjar röra på sig nu.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *