Att streta på eller tagga ner

Att ha semester är underbart. Jag försöker uppdatera bloggen så gott det går, men misslyckas lite ibland. Tiden rullar på och någon elak gynnare drar fram klockan…haha. Att ha semester kan betyda olika saker för olika människor. Jag har vanligtvis ganska mycket att göra under terminerna och på sommaren vill jag verkligen tagga ner med saker som jag är ansvarig över. Dans och teaterkurser får vila och skallen får fyllas på med energi. Men jag kan säga att jag är lite danssugen just nu.

En annan sak med semestern är ju att man kan planera som man vill och ta dagen som den kommer. Jag har fortsatt att träna under semestern och förstår mig inte riktigt på dom som lägger av bara för att det är sommar. Då blir det jättetungt att komma ifatt i augusti. Men när skolorna börjar vaknar Sverige och då vaknar alla som ska börja träna, det ser man på gymmets parkering.

Jag väljer kanske lite mer uteaktiviteter under sommaren så som cykel och löpning ute, men jag är även på gymmet så ofta jag kan. Nu har jag 3 mil enkel resa till gymmet och det är ju inte att bara åka in för att köra ett bicepspass. Man får planera på ett annat sätt, men det gör inget. Huvudsaken är att man kan göra vad man vill, när man vill.

Inte smita från gymmet, haha

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 svar på Att streta på eller tagga ner

  1. Sussi skriver:

    Vi brukar fylla semestern med diverse projekt hemma. För 3 år sen byggde vi altan, förra året gjorde vi staket runt hela tomten och i år bygger vi pool. Vila det är tydligen inget för oss haha

  2. Sarah skriver:

    Att ha semester e ju de bästa 🙂

  3. Eva Karlsson skriver:

    Jag drog i några spakar på ett utegym i går (efter en kortare joggingtur). Hoppas det räknas …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *