Att springa är livet

Åtminstone delar av livet, dom andra delarna består av kultur! Jag fick mail från Sofia Burjöö, som har löparläger. Jag har varit på 2 st och här kommer info om hennes kommande läger. Jag kan verkligen rekommendera detta.

Våren 2015 hade jag det första lägret för springande tjejer, efter det har det blivit ett gäng. Vi har varit i Eskilstuna, på Lillsved (då var jag inte med personligen pga krock med min pt-utbildning) och efter det på Skeviks gård, Värmdö!

Jag vill ge dig nycklarna för att göra din löpning njutningsfull, härlig, inspirerande och meningsfull!

Flera av er har önskat en fortsättning, ett 2.0-läger, med möjlighet till reunion, och nu finns det lägret! Fem av er är faktiskt redan anmälda, samtliga från tidigare läger på Skevik. Vad pratar jag om? Jo:

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Att springa är livet

  1. Ethel skriver:

    Jättebra att få hjälp att hitta rätt teknik och få bättre känsla i löpträningen. Och att möta andra som också springer. Precis som att möta andra som skriver. Man kan prata om intresset hur länge som helst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *