Att skapa energi

För många år sen var jag på en skrivarkurs i Södertälje och sov på hotell där. Jag minns att jag var otroligt effektiv när jag kom till hotellrummet. Jag var ensam, ingen som störde. FB hade inte kommit igång så mycket, ingen tvätt som väntade, ingen disk och ingen städning. Bara jag och datorn. Jisses vad jag hann med. Ibland måste man dra iväg för att få lugn att göra det man ska. Eller för att koppla av.

Jag fick nys om ett ganska storslaget hotell i Piteå. Vill man kan man boka Hotell i Piteå och få en häftig weekend eller bara sova över en natt för att få energi och lite god mat. Det ligger nära den härliga Piteälven och det sägs att det kan spöka där. Det tyckte jag läs kusligt trevligt… Det byggdes redan 1887 så det lär kanske finnas några vita damer eller andra varelser som smyger omkring på nätterna.

Givetvis kan man konferera också om det är det som står på agendan. Fina utrymmen för detta finns och en jättehärlig meny i en fin matsal.

Jag sov på hotell i Västerås i helgen och det var underbart att få komma till ett dukat bord och en renbäddad säng och bara få slappna av ett tag. Att byta miljö är superviktigt.

Hotell går att boka lite varstans så det är bara att sätta igång att boka in en nice vistelse inom snar framtid. Vilket hotell väljer du?

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *