Att sjunga i kör

Igår kväll väcktes många gamla minnen till liv. Jag testade att sjunga i kör igen. När jag gick högstadiet var jag med i skolkören och sjöng på Lucia och skolavslutningar. Sen började jag i Vingåkers kyrkokör och det blev allt från konfirmationer till julotta. Efter det blev det en annan kör som hette Fredagskören. Jag minns all körverksamhet som mycket kul och lärorik. Igår var det en kör som repar på slottet i Vingåker och både dag och tid passade. Otroligt kul.

Repertoaren är långt ifrån min egen, låtar av Kent är inget som passar mig, men jag ska fortsätta för alltid lär man sig nåt. Dessutom är det nyttigt att vidga vyerna och få in lite annan musik i skallen. Och att sjunga tillsammans är också kul nu när coronan släpper greppet om oss.

Har du sjungit i kör?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.