Att pussla ihop en koreografi

Nu har jag kommit hem från dansen. Handlat, duschat, prommat med Leidy, ätit och krupit ner i sängen. Tisdagsgruppen dansade idag och det gick fantastiskt bra. Ibland får jag testa vissa saker på plats. Det är svårt att stå hemma i köket och göra danssteg så vissa saker tar jag på plats.

Jag har ganska lång erfarenhet av att göra koreografier, men känner ändå att jag vill testa lite, det är nämligen så att man kan få idéer på plats och av övriga deltagare. Det är det bästa som finns.

Både tisdagsgruppen och torsdagsgruppen har samma koreografi och det ger alla dansare en chans att byta dag om det kör ihop sig nån vecka. Det är dom grupperna som ska vara med på avslutningen i maj och de ska dansa tillsammans.

Galet kul med dans

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *