Att orka hänga i

Ingen har missat att jag tränar en hel del. Jag har inga problem med det, det går av bara farten. Står det att jag ska springa 5km på lunchen på träningsschemat så gör jag det. Står det att jag ska köra ett benpass och mage på kvällen så gör jag det.

Att ha ett träningsschema är toppen. Jag behöver aldrig tänka på vad jag ska göra eller fundera på om jag ska träna. Jag läser innantill bara. Givetvis kommer livet emellan ibland och jag får byta någon pass här och där. Men det är mycket sällan jag ställer in något.

Jag trivs med att hålla igång och jag orkar göra det just för att jag tränar. Att nu på våren öka på cardion och gå ner några kilon inför sommaren stöter inte på några problem. Jag väger mig varje dag och slänger in små belöningar när jag ser att kroppen hänger på.

2 par nya byxor blev det förra veckan. Tack för det kroppen. Givetvis ska man lyssna på kroppen om man känner sig förkyld eller har andra typer av krämpor. Men det gäller att inte känna efter för mycket.

I lördags kväll var jag trött efter en heldag i trädgården och fix med bokhyllor och annat på landet. Tomten är stor och har man klippt, krattat och släpat ris så blir man slut i kroppen på ett annat sätt än på vanlig träning.

Jag hade bestämt med en kompis att vi skulle träna 17,00 och det var bara att pallra sig dit. Det kändes toppen när vi var klara och satte oss för att ta en kopp kaffe. Man känner sig sliten ibland och skulle hellre vilja ligga hemma och äta praliner och se på film, men då är det bara att kolla vad som står på agendan.

Att ställa sig i duschen efter ett sånt pass är extra skönt. Det kostar att ligga på topp och man får vara lite tuff mot sig själv ibland. Att få tid till att koppla av och göra ansiktsbehandlingar och ta massage är skönt när man vet att man jobbat för det.

Vila och belöningar gör att jag fortsätter träna.

Vad får dig att fortsätta?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.