Att må bra

Det finns många olika sätt att må bra på.

Slappna av – Man sänker blodtrycket och lyfter humöret

Undvik socker – Det mättar dåligt och innehåller kalorier.

Alkohol med måtta – Angriper cellerna och är cancerframkallande.

Njut av dagsljuset – Spendera minst 45 minuter ute i dagsljus.

Gör en tacksamhetslista – Öva dig i att notera bra saker, det ger en positiv feeling lång tid framöver. Det kanske är den viktigaste punkten.

Man finner sina egna sätt att må bra på, men det finns många riktlinjer man kan följa för att komma en bit på väg. Många bäckar små… heter det ju. Snart ska jag må bra för jag ska ta en utelunch med en teatervän. Att prata, skratta, äta gott och umgås, det är ett sätt för mig att må bra.

Vad gör du för att må bra?

Mums

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Att må bra

  1. Matilda Berlin skriver:

    Så himla bra tips! För mig är det också att röra på mig, ha ordning och reda omkring mig (klarar inte av att ha kaos – säger hon med saker över HELA lägenhetsgolvet just nu, haha) och att omge mig med sånna personer som ger mig energi =) Kram finaste <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *